Strategisk og finansiell kommunikasjon

Kime Kommunikasjon bistår børsnoterte selskaper, toppledere, større organisasjoner og virksomheter med finansiell og strategisk kommunikasjon, inkludert krisehåndtering og omdømmeforvaltning.

Lasse Bergesen

Daglig leder. Senior informasjonsrådgiver og partner.

Bergesen arbeidet 15 år i Dagens Næringsliv-konsernet, blant annet i ti år som redaksjonssjef i dn.no, før han ble redaktør for næringsliv i Bergensavisen (BA) i 2005.

Telefon: 974 01 895

E-post: bergesen[a]kimekom.no

Cato Bruarøy

Senior informasjonsrådgiver og partner. Styreleder.

Bruarøy har tidligere arbeidet som finansjournalist og vaktsjef i Dagens Næringslivs nyhetsbyrå TDN Finans og som fondsanalytiker, kommunikasjonsdirektør, informasjonssjef og webredaktør. Bruarøy er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og har mellomfag i sosialøkonomi fra Universitetet i Bergen.

Telefon: +47 982 18 312

E-post: cb[a]kimekom.no

Hans Brundtland

Senior informasjonsrådgiver og partner

Hans Brundtland har hatt lederstillinger i pressen siden 1982. Han startet sin journalistiske karriere i Bergensavisen (BA) i 1977. På 1980-tallet var han sportsleder, featureleder og vaktsjef i BA før han i 1989 begynte i VG. I VG var han hovedredigerer, utgavesjef (fredag), produktutvikler og reportasjeleder (Rampelys). I 1997 startet han i TV2 som redaksjonssjef for «Sentrum». Han har også vært produktutvikler og utgavesjef i TV 2 interaktiv, bidratt i flere tv-produksjoner og vært forfatter eller redaktør av 15 bøker.

 

Telefon: +47 917 04 472

E-post: brundtland[a]kimekom.no

Hans Otto Bruarøy

Senior informasjonsrådgiver og partner. Kontorsjef.

Bruarøy har 40 års erfaring fra Norges Bank og NOKAS, hovedsaklig i ledende stillinger, og har god kjennskap til offentlig forvaltning og arbeid som krever konfidensialitet og sikre rutiner.

Telefon: +47 997 16 680

E-post: hob[a]kimekom.no

John Peter Tollefsen

Styremedlem

Tollefsen er leder for stiftelsen Aksjenorge og har tidligere vært informasjonsleder ved Oslo Børs.

Bjarte Hordnes

Styremedlem

Hordnes er administrerende direktør for Bodoni Gruppen, Vestlandets største miljø for grafisk trykk og produksjon. Tidligere styreleder i NHO Grafisk.

Børs og Finans

Vi har særskilt kompetanse og erfaring innen finansiell kommunikasjon.

Strategier

Informasjon kan benyttes til å bygge verdier eller redde verdier.