Strategisk og finansiell kommunikasjon

Kime Kommunikasjon bistår børsnoterte selskaper, toppledere, større organisasjoner og virksomheter med finansiell og strategisk kommunikasjon, inkludert krisehåndtering og omdømmeforvaltning.

Samarbeidspartnere

Kime Kommunikasjon samarbeider med kvalitetsleverandører på alle fagfelt innen kommunikasjon.

Bodoni, Vestlandets største og mest erfarne miljø innen trykk og grafiske løsninger, eier 34% av Kime Kommunikasjon og er en viktig samarbeidspartner innen design. Bodoni ble etablert i 1914 og er en totalleverandør av kommunikasjonsløsninger. Konsernet bistår med grafiske løsninger fra idé til resultat, inkludert rådgivning, design, typografi, trykk og webpublisering.

Strategisk Kommunikasjon AS i Oslo er et fullservice kommunikasjons- og rådgivningsselskap med samarbeidspartnere i Stockholm, Kristiansand og Bergen. Selskapet samarbeider med Kime Kommunikasjon innenfor myndighetskontakt/lobby, finansiell kommunikasjon og webstrategi.

Etablert nettverk: Vi har et etablert nettverk med blant andre fotografer, designere, journalister og andre fagspesialister som vi samarbeider med på konkrete prosjekter, eller anbefaler til våre kunder.

Børs og Finans

Vi har særskilt kompetanse og erfaring innen finansiell kommunikasjon.

Strategier

Informasjon kan benyttes til å bygge verdier eller redde verdier.